DECORATIUNI INTERIOARE
HOME | SERVICII & PRODUSE | DESPRE NOI | CONTACT
Telefon: 0250 73.58.56

Noutati

15 august 2005
Am lansat site-ul nostru, www.prodservil.ro. Noile noastre adrese de e-mail sunt: office@prodservil.ro si gallery@prodservil.ro.
 

Despre noi

PRODSERVIL SRL este o societate cu capital integral privat, creata in anul 1994, cu un capital social de 41.000 LEI (RON). Activitatea principala a firmei este comertul cu mobilier, accesorii, jaluzele si usi de garaj. Activitatea a fost inceputa in anul 1996 prin comercializarea de mobilier de la diversi producatori si continuata prin selectarea producatorilor dupa principiul calitatii produselor. Astfel, in anul 1997 societatea noastra a ales sa colaboreze cu predilectie cu societati din cadrul grupului de firme Mobexpert.

Cresterea volumului de vanzari si a pietei locale a dus la deschiderea in anul 1998 a primului magazin specializat in mobilier de birou.

Odata cu dezvoltarea firmei si cresterea interesului consumatorilor fata de mobilierul pentru casa, societatea noastra a inceput sa diversifice produsele vandute trecand si la vanzarea de mobilier pentru casa si accesorii. Observand o crestere accentuata a vanzarilor pentru acest segment de produse, in anul 2001 am deschis al doilea magazin.

Din dorinta de a oferi clientilor cat mai multe produse pentru casa si birou am ales sa comercializam si alte produse complementare: aparatura electrocasnica pentru bucatarii (FRANKE, ARISTON si BOSH), covoare, perdele, corpuri de iluminat, jaluzele, rulouri interioare si exterioare, usi de garaj. Dintre acestea, comercializarea jaluzelelor verticale reprezinta o activitate destul de importanta in economia firmei. Cititi aici mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre.

Clientii nostri

Printre clientii nostri se numera: DACOS, SNP PETROM PECO Valcea, I.C.S.I, IMSAT Rm. Valcea, DIANA, HIDROELECTRICA SH Rm. Valcea, HIDROCONSTRUCTIA Rm. Valcea, VILMAR.
 
© Copyright 2005 - PRODSERVIL SRL Rm. Valcea.